WWW.TAROT.NL

Lees je graag over tarot op overtarot.nl? Ontdek dan nu nog meer op tarot.nl en ervaar de kracht van onze tarot- en orakelkaarten zelf! Klik hier om ons assortiment te bekijken en bestel vandaag nog.

getal 11 in de tarot
De Invloed van het getal 11

Ontdek de kracht van het getal 11 in de tarot

Annick Van Damme, een expert op het gebied van tarot en auteur van ‘Tarot voor Jezelf‘, gaat dieper in op de unieke invloed van het getal 11-11.

De Invloed van het getal 11

Annick Van Damme, een expert op het gebied van tarot en auteur van ‘Tarot voor Jezelf‘, gaat dieper in op de unieke invloed van het getal 11-11. Ze laat zien hoe dit getal samenhangt met tarot en reikt ons een methode aan om door middel van tarotkaarten inzicht te krijgen in de energie van 11-11. Dit kan helpen om je eigen spirituele bewustzijn verder te ontwikkelen.

De Unieke Invloed van Getal 11 op Je Leven

Het getal 11 is een verdubbeling van de kracht van 1 en staat voor: een nieuw begin, onafhankelijkheid, initiatief, individualisatie, authenticiteit, zelfvertrouwen en vernieuwende energie. Je blik wordt verruimd. Veranderingen gebeuren sneller, alsof je plots de turbo-knop van je leven hebt ingedrukt. Het getal 11 symboliseert spiritueel ontwaken, intuïtie en verlichting. Wanneer het getal wordt herhaald, is de energie krachtiger, waardoor je gemakkelijker kunt verbinden met die energie en diepere inzichten krijgt. De kaarten die in tarotspellen worden geassocieerd met 11 zijn Gerechtigheid of Kracht. Beide kaarten passen bij het getal 11.

Evenwicht en Innerlijke Kracht in de Tarot

Tarotkaart Gerechtigheid wijst op de noodzaak om innerlijke polariteiten te balanceren. Het stelt de wet van evenwicht voor, dat ook de wet van het universum is: alles bestaat uit gelijke en tegengestelde krachten. Tarotkaart Kracht toont hoe je die gelijke en tegengestelde krachten kunt gebruiken voor persoonlijke groei en een dieper inzicht in je spirituele pad.

Intens en Uitdagend: Het Proces van Bewustwording

Het proces van bewustwording en transformatie dat door de vibratie van het getal 11 wordt geactiveerd, kan als heel intens en confronterend ervaren worden. Je wordt je diep bewust van de manier waarop je oordeelt over jezelf en anderen. Je verhoogde waarneming en gevoeligheid kunnen je onrustig maken. Ervaringen die je diep in het onbewuste had begraven, komen terug aan de oppervlakte. Transformatie vraagt tijd. Wees dus niet teleurgesteld als verwachtingen niet onmiddellijk worden gerealiseerd.

Tarotkaartlegging: Vragen voor Spirituele Reflectie

Het getal 11 wordt beschouwd als een kosmische poort die toegang biedt tot spirituele inzichten en groei. Door je te verbinden met de vibratie van het getal 11 kun je een boodschap van het universum ontvangen die je helpt je ware zelf te omarmen. Trek tarotkaarten bij de volgende zes vragen en laat de transformerende energie van het getal 11 door je heen stromen.

Vraag 1:
Wat kan ik doen om me dieper te verbinden met de kosmische energie?

Vraag 2:
Waar moet ik me bewust van worden om stappen voorwaarts te zetten op mijn spiritueel pad?

Vraag 3:
Welke energie stuur ik zelf uit naar het universum?

Vraag 4:
Hoe kan ik mij sterker verbinden met het verlangen van mijn ziel?

Vraag 5:
Voor welke signalen vanuit het universum moet ik mij openstellen?

Vraag 6:
Welke transformatie zal de volgende maanden in mijn leven plaatsvinden?

Heb je geen tarotspel bij de hand? Geen probleem. Annick Van Damme duidt een kaartlegging en geeft een boodschap van het universum.

Antwoord op Vraag 1:
Tarotkaart De Dwaas
Je bent een ziel op reis door de wereld. Stel je open voor nieuwe ideeën. Verruim je blik op jezelf en de wereld door uitdagingen aan te gaan. Maak een lijstje met de spirituele uitdagingen die je wilt aangaan, stel haalbare spirituele doelen en ga op zoek naar nieuwe ervaringen.

Antwoord op Vraag 2:
Tarotkaart Vijf van Zwaarden
Uitdagingen op je pad maken je bewust van waar je voor staat in het leven. Wees kritisch over de manier waarop je naar jezelf kijkt, want dit beïnvloedt je houding ten opzichte van anderen. Het wordt tijd om je spiritueel pad een nieuwe wending te geven, want je bent klaar voor nieuwe inzichten en ervaringen.

Antwoord op Vraag 3:
Tarotkaart Ridder van Zwaarden
Je hebt sterke overtuigingen. Denk na over hoe je die naar de wereld toe wilt communiceren, want je bent te voortvarend. Je kunt niet al je spirituele ambities in één keer realiseren. Wat wil je eerst realiseren? Maak een plan en houd je daaraan, volg het ritme van de levensstroom en laat je gedachten je niet op sleeptouw nemen.

Antwoord op Vraag 4:
Tarotkaart Drie van Pentakels
Je bent verbonden met het verlangen van je ziel, maar je ervaart de verbinding niet altijd. Heb vertrouwen in je diepe zielsconnectie en geef vooral niet op. Stel je open voor zichtbare signalen in je dagelijks leven.

Antwoord op Vraag 5:
Tarotkaart De Ster
Geef je over aan de helende kracht van het universum. Omarm je eigen kwetsbaarheid, want daarin schuilt je grootste kracht. Laat de energie van het universum door je stromen en ervaar haar reinigende en transformerende kracht. Voel hoe je elke dag minder gehinderd wordt door ervaringen of beslissingen uit het verleden en zelf de richting kunt bepalen waar je heen wilt.

Antwoord op Vraag 6:
Tarotkaart Drie van Staven
De kracht van het universum is ook de kracht in jezelf. Je zult meer en meer trouw zijn aan jezelf en authenticiteit uitstralen. Hiervoor moet je jezelf volledig accepteren zoals je bent, ook de kanten van jezelf die je minder prettig vindt. Het wordt steeds gemakkelijker je unieke zelf op een krachtige manier zichtbaar te maken in de wereld en je tegelijk open te stellen voor nieuwe ingevingen.

Scroll naar boven