WWW.TAROT.NL

Lees je graag over tarot op overtarot.nl? Ontdek dan nu nog meer op tarot.nl en ervaar de kracht van onze tarot- en orakelkaarten zelf! Klik hier om ons assortiment te bekijken en bestel vandaag nog.

Haal de magie in huis met de Rider Waite Tarot set

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en mooie tarot set, dan is de Nederlandse Rider Waite Tarot set echt een aanrader!

Als je op zoek bent naar een tarot set, dan is de Nederlandse Rider Waite Tarot set van Koppenhol Uitgeverij zeker het overwegen waard. In deze review deel ik mijn eerlijke en positieve ervaringen over de kwaliteit, inhoud, artwork, auteur en waar je deze tarot set kunt kopen.

Kwaliteit

De kwaliteit van deze tarot set is uitstekend. De kaarten zijn stevig en van goede kwaliteit, en de doos waarin de kaarten worden geleverd is ook van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de kaarten mooi afgewerkt met een glanzende finish, waardoor ze makkelijk te hanteren zijn en niet snel beschadigen.

Inhoud

De handleiding die bij deze tarot set wordt geleverd is zeer goed geschreven. Het biedt zowel beginners als gevorderden waardevolle informatie over de betekenis van de kaarten en hoe deze te interpreteren zijn. Bovendien wordt de handleiding in begrijpelijke taal geschreven, waardoor het voor iedereen gemakkelijk leesbaar is.

Artwork

Het artwork van deze tarot set is prachtig en gedetailleerd. De afbeeldingen op de kaarten zijn duidelijk en levendig, waardoor het gemakkelijk is om hun betekenis te begrijpen. Bovendien zijn de kleuren helder en mooi, waardoor deze tarot set een prachtige uitstraling heeft. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het artwork van deze set.


Auteur

Pamela Colman Smith is een legendarische auteur en kunstenaar, en haar artwork in de Rider Waite Tarot set wordt beschouwd als iconisch. Het is geweldig dat deze Nederlandse versie van de set is gebaseerd op haar werk.

Waar te koop

De Nederlandse Rider Waite Tarot set van Koppenhol Uitgeverij is verkrijgbaar bij diverse (online) boekhandels en spirituele winkels. Het is gemakkelijk verkrijgbaar en je zult er geen spijt van krijgen als je deze tarot set koopt.

Conclusie

Al met al kan ik de Nederlandse Rider Waite Tarot set van Koppenhol Uitgeverij zeker aanbevelen. Het is een prachtige tarot set met een uitstekende kwaliteit, waardevolle inhoud en mooi artwork. Pamela Colman Smith is een legendarische auteur en kunstenaar, en haar werk voegt een extra laag van betekenis toe aan deze set. Het is een geweldige toevoeging aan elke tarot collectie.

Scroll naar boven