WWW.TAROT.NL

Lees je graag over tarot op overtarot.nl? Ontdek dan nu nog meer op tarot.nl en ervaar de kracht van onze tarot- en orakelkaarten zelf! Klik hier om ons assortiment te bekijken en bestel vandaag nog.

populaire tarotdecks
Populairste Tarotdecks 2023

Ontdek de Populaire Tarotdecks en Koop ze Vandaag Nog op www.tarot.nl

Bekijk onze selectie van de meest geliefde en populaire tarotdecks en voeg ze toe aan je collectie

Ontdek de populaire tarotdecks en koop ze vandaag nog op www.nl. Er zijn veel verschillende tarotdecks, en ze bieden allemaal verschillende dingen aan. Sommige richten zich op traditionele symboliek, terwijl andere nieuwe concepten inbrengen om mensen te helpen de kaarten te interpreteren. De decks die de tand des tijds hebben doorstaan en nog steeds door veel mensen worden gebruikt. Dit zijn de populaire tarotdecks op dit moment:

Rider Waite Tarot

Rider Waite Tarot

De eerste van populaire tarotdecks is Rider Waite Tarot. Dit klassieke deck is al jarenlang een favoriet onder tarotlezers vanwege de iconische afbeeldingen die erop staan. De kaarten zijn ontworpen door Arthur Edward Waite en Pamela Colman Smith en werden voor het eerst gepubliceerd in 1909. Het is een geweldige keuze voor beginners en ervaren lezers, omdat de illustraties duidelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn. Dit maakt het een uitstekend hulpmiddel om te beginnen met het lezen van kaarten. Bovendien is het Rider Waite-deck zeer toegankelijk en zijn er veel bronnen beschikbaar om meer te leren over het deck.

Crowley Thoth Tarot

Crowley Thoth Tarot

De Crowley Thoth Tarot is een ander type tarotkaart dat zeer populair is bij degenen die op zoek zijn naar diepere inzichten. Deze kaarten werden in de jaren 1940 ontworpen door Aleister Crowley en Lady Frieda Harris. Ze worden beschouwd als een van de meest esoterische tarotkaarten die er zijn. De kaarten zijn abstract en complex, met veel symboliek die kan worden geïnterpreteerd voor spirituele ontwikkeling en introspectie.

Wild Unknown Tarot

Wild Unknown Tarot

De Wild Unknown Tarot decks zijn een van de meest populaire tarotdecks van deze tijd. Dit moderne deck is ontworpen door Kim Krans. Het bevat 78 kaarten met minimalistische en prachtige illustraties die de natuur en dierenwereld weergeven. Het deck is bedoeld om de gebruiker te helpen verbinding te maken met de natuur en de intuïtie te versterken.

Wat dit deck zo bijzonder maakt, is de manier waarop de illustraties de symboliek van de traditionele tarot op een eigentijdse en toegankelijke manier weergeven. De kaarten hebben heldere kleuren en patronen die aansprekend zijn voor mensen van alle leeftijden en niveaus van ervaring.

Een ander interessant aspect van de Wild Unknown Tarot decks is dat ze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Er is een klassiek deck en een pocketversie. Ook is er de “Spirit Cloth” set waarbij de kaarten worden geleverd met een speciaal ontworpen doek om op te leggen en te gebruiken als ondergrond tijdens het lezen.

Bovendien zijn er verschillende uitbreidingen voor de Wild Unknown Tarot decks beschikbaar. Waaronder een “Animal Spirit” deck en een “Archetypes” deck. Deze uitbreidingen geven de gebruiker de mogelijkheid om verder te gaan dan de traditionele tarot. Het nodigt uit zich te verdiepen in specifieke aspecten van spiritualiteit en zelfontwikkeling.

Ethereal Visions Tarot

Ethereal Visions Tarot

Het Ethereal Visions Tarot deck is een van de meest betoverende en prachtige tarot decks die er zijn. Het is ontworpen door de getalenteerde illustrator Matt Hughes. Het bevat 78 kaarten met een unieke interpretatie van de traditionele tarot symboliek.

De illustraties in het Ethereal Visions Tarot deck zijn ongelooflijk gedetailleerd en hebben een dromerige en etherische uitstraling. Elk kaartje is als een klein kunstwerkje dat je meeneemt naar een andere wereld vol mystiek en betekenis.

Wat dit ook een van de populaire tarotdecks maakt, is de bijzondere manier waarop de illustraties een unieke interpretatie geven van de traditionele tarot symboliek. Hughes heeft de kaarten op een eigentijdse manier vormgegeven. Daardoor is het voor iedereen gemakkelijk om zich te verbinden met de kaarten en hun boodschappen.

Het Ethereal Visions Tarot deck is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Het deck wordt geleverd met een uitgebreide handleiding die uitleg geeft over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties.

The Light Seer's Tarot - Chris-Anne

Light Seer’s Tarot

Het Light Seer’s Tarot deck is een van de meest unieke en inspirerende tarot decks van deze tijd. Het is ontworpen door Chris-Anne, een kunstenaar en spirituele gids, en bevat 78 kaarten met heldere en kleurrijke illustraties die de diepere betekenis van elke kaart weergeven.

Dit deck is bedoeld om de gebruiker te helpen bij het ontwikkelen van hun intuïtie. Het geeft inzichten in hun persoonlijke groei en spirituele reis. De kaarten zijn op een eigentijdse manier vormgegeven en bevatten symboliek die gemakkelijk te begrijpen is voor mensen van alle niveaus van ervaring.

Het Light Seer’s Tarot deck geeft een moderne interpretatie van de traditionele tarot symboliek. Dat is een interessant aspect van dit tarotdeck. Chris-Anne heeft de 22 kaarten van de Grote Arcana en de 56 kaarten van de Kleine Arcana inclusief de hofkaarten op een unieke manier vormgegeven. Daardoor zijn ze aansprekend voor mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Bovendien wordt het Light Seer’s Tarot deck geleverd met een uitgebreide handleiding. Deze geeft uitleg over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Modern Witch Tarot

Modern Witch Tarot

Het Modern Witch Tarot deck is een van de meest trendy eigentijdse en daarmee ook populaire tarotdecks die er zijn. Het is ontworpen door Lisa Sterle, een getalenteerde illustrator en heks, en bevat 78 kaarten met krachtige en kleurrijke illustraties die de moderne hekserij weergeven.

Wat dit deck zo uniek maakt, is de manier waarop het de traditionele tarot symboliek combineert met moderne thema’s en perspectieven. De kaarten hebben een eigentijdse uitstraling die aantrekkelijk is voor mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Een ander interessant aspect van het Modern Witch Tarot deck is dat het speciaal is ontworpen voor de moderne heks. De kaarten bevatten symboliek die specifiek gericht is op de moderne hekserij en de hedendaagse problemen en uitdagingen waar we voor staan.

Bovendien wordt het Modern Witch Tarot deck geleverd met een uitgebreide handleiding die uitleg geeft over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Ben je een ervaren heks bent of je begint net met het verkennen van de wereld van de moderne hekserij. Het Modern Witch Tarot deck is hoe dan ook een uitstekende keuze. De krachtige en kleurrijke illustraties, de eigentijdse interpretatie van de symboliek en de praktische handleiding maken dit deck een waardevol hulpmiddel voor zelfreflectie en persoonlijke groei.

Wildwood Tarot

Wildwood Tarot

Het Wildwood Tarot deck is een intrigerende en mystieke tarot deck. Het is ontworpen door Mark Ryan, John Matthews en Will Worthington en bevat 78 kaarten met een prachtige interpretatie van de traditionele tarot symboliek.

Wat dit deck zo uniek maakt, is de manier waarop het de symboliek van de tarot combineert met de kracht van de natuur. De kaarten zijn geïnspireerd op de Keltische mythologie. Ze zijn ontworpen om de gebruiker te helpen een diepere verbinding te maken met de natuurlijke wereld.

Een interessant aspect van het Wildwood Tarot deck is dat het is ontworpen om te worden gebruikt als een spirituele gids voor mensen die zich willen verbinden met de natuurlijke wereld. De kaarten bevatten symboliek die specifiek gericht is op de natuur en de seizoenen. Ze bieden inzichten en begeleiding op het gebied van persoonlijke groei en transformatie.

Bovendien wordt het Wildwood Tarot deck geleverd met een uitgebreide handleiding die uitleg geeft over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Of je nu een ervaren tarotlezer bent of net begint met het verkennen van de spirituele wereld, het Wildwood Tarot deck is een uitstekende keuze. De prachtige illustraties, de unieke interpretatie van de tarot symboliek en een praktische gids voor zelfreflectie, persoonlijke groei en transformatie.

Wildwood Tarot

Easy Tarot

Dit is een volgend voorbeeld van populaire tarotdecks. Het Easy Tarot deck is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken tarot deck. De set bevat het Gilded Tarot deck en een begeleidend boek genaamd The Easy Tarot Handboek van Josephine Ellershaw. Daarin wordt de basis spreidingen en betekenissen uitgelegd. Ook worden er tips gegeven om uw lezingen bij te houden.

Wat dit deck zo uniek maakt, is de manier waarop het de traditionele tarot symboliek combineert met een modern en vereenvoudigd ontwerp. De kaarten en het boek zijn ontworpen om beginners te helpen bij het begrijpen van de tarot symboliek. Ze bieden een gemakkelijke en toegankelijke manier om te beginnen met het lezen van tarotkaarten.

Een interessant aspect van het Easy Tarot deck is dat het wordt geleverd met een uitgebreide boek. Hierin wordt uitleg gegeven over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Of je nu een ervaren tarotlezer bent of net begint met het verkennen van de wereld van de tarot, het Easy Tarot deck is een uitstekende keuze. Duidelijke illustraties, moderne interpretatie van de symboliek en de praktische handleiding. Dat maaktdit deck een waardevol hulpmiddel voor introspectie en persoonlijke groei.

Forest of Enchantment Tarot

Forest of Enchantment Tarot

Het Forest of Enchantment Tarot deck is een prachtig en sprookjesachtig tarot deck dat ontworpen is door Lunaea Weatherstone en Meraylah Allwood. Dit deck is geïnspireerd op de diepe, mysterieuze en betoverende sfeer van het bos. Het biedt een unieke interpretatie van de traditionele tarot symboliek.

Wat dit deck zo uniek maakt, is de manier waarop het de magie van het bos combineert met de symboliek van de tarot. De kaarten bevatten afbeeldingen van mystieke wezens, betoverende landschappen en prachtige flora en fauna. Ze nemen je mee op een reis door de betoverde wereld van het bos.

Een interessant aspect van het Forest of Enchantment Tarot deck is dat het is ontworpen om de gebruiker te helpen bij het vinden van zijn of haar eigen weg in deze betoverde wereld. De kaarten bieden begeleiding en inzichten. Deze kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. en Het ontdekken van je ware potentieel.

Bovendien wordt het Forest of Enchantment Tarot deck geleverd met een uitgebreide handleiding die uitleg geeft over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

The Good Tarot

The Good Tarot

Het Good Tarot deck is een modern en positief tarot deck ontworpen door Colette Baron-Reid. Dit deck biedt een unieke interpretatie van de traditionele tarot symboliek en is gericht op het bevorderen van positiviteit en persoonlijke groei.

Wat dit deck zo bijzonder maakt, is de manier waarop het de traditionele tarot symboliek combineert met een modern en positief ontwerp. De kaarten zijn ontworpen om de gebruiker te helpen bij het vinden van inspiratie en begeleiding in het dagelijks leven. Ze bieden praktische inzichten en advies voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een interessant aspect van The Good Tarot is dat het gebruik maakt van de wet van aantrekkingskracht en positieve energie. De kaarten zijn ontworpen om positieve energie te genereren en te bevorderen. Daardoor wordt de gebruiker aangemoedigd om zich te concentreren op het goede in het leven en zich te richten op hun doelen en dromen.

Bovendien wordt het Good Tarot deck geleverd met een uitgebreide handleiding die uitleg geeft over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Tarot Illuminati

Tarot Illuminati

Het Tarot Illuminati deck is een prachtig en meeslepend tarot deck ontworpen door Erik C. Dunne en Kim Huggens. Dit deck biedt een unieke interpretatie van de traditionele tarot symboliek en is gericht op het bevorderen van diepe introspectie en persoonlijke groei.

De manier waarop het de traditionele tarot symboliek combineert met een moderne en verfijnde esthetiek. Dat is wat dit deck zo bijzonder maakt. De kaarten zijn ontworpen om de gebruiker te helpen bij het vinden van diepe inzichten en inspiratie in het dagelijks leven, en bieden praktische begeleiding voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een interessant aspect van het Tarot Illuminati deck is dat het gebruik maakt van krachtige symboliek en archetypen. Dit helpt de gebruiker om de diepere betekenis achter elke kaart te begrijpen. De kaarten bevatten afbeeldingen van mystieke wezens, betoverende landschappen en prachtige flora en fauna die je meenemen op een reis door de betoverde wereld van het tarot.

Bovendien wordt het Tarot Illuminati deck geleverd met een uitgebreide handleiding die uitleg geeft over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Of je nu een ervaren tarotlezer bent of net begint met het verkennen van de wereld van de tarot, het Tarot Illuminati deck is een uitstekende keuze. Dit deck is een waardevol hulpmiddel voor persoonlijke groei en zelfrefelectie. Dit met behulp van zijn diepgaande symboliek, het verfijnde ontwerp en de praktische handleiding.

Tarot Illuminati

Deviant Moon Tarot

Het Deviant Moon Tarot deck is een uniek en intrigerend tarot deck ontworpen door Patrick Valenza. Dit deck biedt een eigenzinnige interpretatie van de traditionele tarot symboliek. Het is gericht op het bevorderen van creativiteit, intuïtie en persoonlijke groei.

Wat dit deck zo bijzonder maakt, is de manier waarop het de traditionele tarot symboliek combineert met een donkere en surrealistische esthetiek. De kaarten bevatten afbeeldingen van vreemde en soms angstaanjagende figuren. Ze nemen je mee op een reis door de mysterieuze en betoverende wereld van het tarot.

Een interessant aspect van het Deviant Moon Tarot deck is dat het gebruik maakt van de diepe, symbolische betekenis achter elk beeld. Dit helpt de gebruiker bij het vinden van antwoorden en inzichten in hun eigen leven. De kaarten zijn ontworpen om de creativiteit en intuïtie van de gebruiker te stimuleren. Daardoor zijn ze in staat om dieper inzicht te krijgen in zichzelf en hun omgeving.

Bovendien wordt het Deviant Moon Tarot deck geleverd met een uitgebreide handleiding. Deze geeft uitleg over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Gilded Reverie Lenormand

Gilded Reverie Lenormand

Het Gilded Reverie Lenormand deck is een prachtig en verrassend lenormand deck. Een van de populaire tarotdecks van de hand van Ciro Marchetti. Dit deck biedt een unieke interpretatie van de traditionele lenormand symboliek en is gericht op het bevorderen van diepe introspectie en persoonlijke groei.

Wat dit deck zo bijzonder maakt, is de manier waarop het de traditionele lenormand symboliek combineert met een moderne en verfijnde esthetiek. De kaarten zijn ontworpen om de gebruiker te helpen bij het vinden van diepe inzichten. Te inspireren in het dagelijks leven, en praktische begeleiding te bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een interessant aspect van het Gilded Reverie Lenormand deck is dat het gebruik maakt van krachtige symboliek en archetypen. De gebruiker wordt hiermee geholpen om de diepere betekenis achter elke kaart te begrijpen. De kaarten bevatten afbeeldingen van betoverende landschappen en prachtige flora en fauna die je meenemen op een reis door de betoverde wereld van de lenormand.

Bovendien wordt het Gilded Reverie Lenormand deck geleverd met een uitgebreide handleiding die uitleg geeft over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Animal Totem Tarot

Animal Totem Tarot

Het Animal Totem Tarot deck is een prachtig en uniek tarot deck ontworpen door Leeza Robertson en Eugene Smith. Dit deck biedt een vernieuwende interpretatie van de traditionele tarot symboliek. Door gebruik te maken van dieren om de betekenis van de kaarten te illustreren.

Wat dit deck zo bijzonder maakt, is de manier waarop het de traditionele tarot symboliek combineert met de diepgaande symboliek van dieren. Elk dier op de kaarten heeft zijn eigen specifieke betekenis. Het is ontworpen om de gebruiker te helpen bij het vinden van diepe inzichten en inspiratie in het dagelijks leven.

Een interessant aspect van het Animal Totem Tarot deck is dat het de gebruiker helpt in contact te komen met de natuurlijke wereld om hen heen. Er is gebruik gemaakt van dieren als symbolen. Hierdoor wordt de gebruiker aangemoedigd om zijn eigen innerlijke natuur en intuïtie aan te spreken.

Bovendien wordt het Animal Totem Tarot deck geleverd met een uitgebreide handleiding. Deze geeft uitleg over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Cat Tarot

Cat Tarot

Het Cat Tarot deck is een schattig en uniek tarot deck ontworpen door Megan Lynn Kott. Dit deck biedt een nieuwe interpretatie van de traditionele tarot symboliek door het gebruik van katten om de betekenis van de kaarten te illustreren.

Dit deck combineert traditionele tarot symboliek met speelse katten. Elke kaart heeft een eigenzinnige kat, die je meeneemt op een avontuurlijke tocht. Elke kaart is daardoor bijzonder schattig!

Een interessant aspect van het Cat Tarot deck is dat het gebruik maakt van de persoonlijkheid van katten om de gebruiker te helpen bij het vinden van diepe inzichten en inspiratie in het dagelijks leven. Katten staan bekend om hun nieuwsgierige en onafhankelijke aard, waardoor ze uitstekende gidsen zijn voor het verkennen van de tarot.

Bovendien wordt het Cat Tarot deck geleverd met een uitgebreide handleiding die uitleg geeft over de betekenis van elke kaart en hoe je ze kunt interpreteren in verschillende situaties. Dit maakt het deck niet alleen schattig om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

Het Cat Tarot deck is een uitstekende keuze. Ongeacht of je nu een ervaren tarotlezer bent of net begint met het verkennen van de wereld van het tarot. De schattige afbeeldingen van katten, de speelse interpretatie van de traditionele tarot symboliek en de praktische handleiding maken dit deck een van de populaire tarotdecks. Het is een waardevol hulpmiddel voor zelfreflectie en persoonlijke groei.

Marseille tarot

Marseille Tarot

Als laatste van de populaire tarotdecks hebben we de Marseille Tarot, die dateert uit de 17e eeuw. De Marseille Tarot is het meest gebruikte tarot deck, en wordt al sinds de 18e eeuw gedrukt. Het ontwerp van dit deck is geïnspireerd op de vroegere Franse en Italiaanse tarotdecks. De symboliek en betekenis van de kaarten zijn ook gelijk aan die van die vroegere modellen, maar er zijn wel wat verschillen te vinden in interpretatie.

De Marseille Tarot bestaat uit 78 kaarten: 22 kleurenkaarten (dezelfde als bij het Rider Waite Tarot), 4 reeksen en 60 letters/symbolen (letters staan voor planeten). Deze symbolen worden gebruikt om te communiceren met God of je ziel. Daardoor kan je onderbewuste worden geactiveerd om antwoord op jouw vragen te geven. De Marseille tarot heeft een meer traditionele uitstraling dan de Rider Waite Tarot en bevat vaak afbeeldingen van middeleeuwse personages. Dit deck is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een tarotdeck met een andere draai aan de standaard tarotafbeeldingen. Als je op zoek bent naar een tarotdeck dat je creatieve kant zal aanwakkeren, dan is de Mareille Tarot de perfecte keuze.

Scroll naar boven