WWW.TAROT.NL

Lees je graag over tarot op overtarot.nl? Ontdek dan nu nog meer op tarot.nl en ervaar de kracht van onze tarot- en orakelkaarten zelf! Klik hier om ons assortiment te bekijken en bestel vandaag nog.

Review Ritual Tarot van Tiera May

Voor een meer persoonlijke, reflectieve ervaring met tarotkaarten kun je het Ritual Tarot overwegen.

Ben je op zoek naar een tarotdeck dat je zal helpen om dieper in jezelf te graven en antwoorden te vinden op je levensvragen? De Ritual Tarot is dan absoluut iets voor jou!

Ritual Tarot

Ik heb dit tarotdeck onlangs ontdekt en ben onder de indruk van de prachtige afbeeldingen, de inzichtelijke boodschappen en de diepgang.

Dit tarotdeck is gebaseerd op de gestandaardiseerde Venetiaanse of Piemontese tarotstructuur. 78 kaarten, 22 Grote Arcana-kaarten en 56 Kleine Arcana-kaarten. De Kleine Arcana-kaarten zijn verdeeld in vier reeksen: Staven, Bekers, Zwaarden en Pentakels. Elk bevatten ze een Aas-kaart, 9 pip-kaarten of numerieke kaarten en vier hofkaarten: Schildknaap, Ridder, Koningin en Koning.

Een interessant aspect van dit deck is dat de kaarten geen namen, titels of nummers bevatten. Tiera May heeft bewust gekozen om deze elementen weg te laten, omdat ze van mening is dat dit afbreuk zou doen aan de integriteit van het beeldmateriaal. Haar intentie is om degenen die het deck gebruiken aan te moedigen een meer intieme en intuïtieve verbinding met de kaarten te vormen.

Eigenzinnig & vol details

Wat ik persoonlijk zo mooi vind aan dit deck is hoe het de traditionele tarotstructuur volgt. Met toch een unieke en eigenzinnige draai eraan. De kaarten zijn prachtig geïllustreerd en bevatten veel symboliek en details. Ik vind het vooral leuk dat de kaarten ruimte bieden voor interpretatie en dat je er op verschillende manieren mee kunt werken.

Artwork

Het Ritual Tarot van Tiera May is een project waaraan meer dan twee jaar is gewerkt, Dat is te zien aan de kwaliteit van dit deck. De kaarten zijn gemaakt van stevig karton en hebben een mooie afwerking. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en zijn van het perfecte formaat voor tarotkaarten.

Maar wat dit deck echt bijzonder maakt, is de inhoud. De kaarten zijn ontworpen om je te helpen bij het vinden van antwoorden op je vragen en om je te begeleiden op je spirituele reis.

Het artwork op de kaarten is werkelijk fascinerend. Elk beeld in dit deck werd uitsluitend gemaakt met behulp van gedeconstrueerde boeken, oud papier, scharen, scheermesjes en lijm, en het resultaat is verbluffend. De illustraties op de kaarten zijn werkelijk prachtig en vol details. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan elk aspect van deze kaarten. Ik vind het vooral leuk dat de kaarten een intuïtieve energie hebben. Daardoor zijn ze gemakkelijk te begrijpen, zelfs als je nog niet veel ervaring hebt met tarot.

Een paar van mijn favoriete kaarten uit dit deck zijn de Maan, de Zon en de Toren kaart. De Maan kaart staat voor illusie. De Zon kaart staat voor verlichting en de Toren kaart staat voor verandering en transformatie.

De kaarten zijn bedoeld als een samenhangend geheel, waarbij elke kaart de andere weerspiegelt en deel uitmaakt van een groter verhaal. Het is alsof je een boek leest, maar dan in de vorm van tarotkaarten. Het verhaal dat deze kaarten vertellen is dat van onze levensreis. Die is eigenlijk niet anders dan die van de Dwaas. De reis beginnen met het achterlaten van alles wat je kent.

Auteur

Tiera May is een getalenteerde kunstenaar en tarotlezer die haar hart en ziel in dit project heeft gestoken. Het boekje dat bij de kaarten wordt geleverd, biedt veel nuttige informatie en praktische tips voor het werken met de kaarten. De aanpak van Tiera May om deze kaarten te construeren was zeer intuïtief en onconventioneel. Ze slaagde erin om trouw te blijven aan de historische grondslagen van de tarot binnen de context van haar persoonlijke interpretatie.

De tarotkaarten staan vol met traditionele archetypes. Tiera May gelooft dat als je ze door elkaar haalt, er een nieuw verhaal ontstaat.  Een verhaal dat spreekt tot de ziel. En dat is precies wat ze heeft gedaan met het Ritual Tarot.

Waar te koop

Je kunt het Ritual Tarot van Tiera May vinden op tarot.nl. Dit deck is een fantastisch hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar dieper inzicht en begeleiding op hun spirituele reis.

Scroll naar boven