WWW.TAROT.NL

Lees je graag over tarot op overtarot.nl? Ontdek dan nu nog meer op tarot.nl en ervaar de kracht van onze tarot- en orakelkaarten zelf! Klik hier om ons assortiment te bekijken en bestel vandaag nog.

The Somnia Tarot is verkrijgbaar via www.tarot.nl

Het Somnia Tarot een investering in jezelf!

De kaarten zijn ontworpen om rechtstreeks tot je onderbewustzijn te spreken

De Somnia Tarot is een nieuw tarotdeck van de bekende kunstenaar Nicolas Bruno. Bruno staat bekend om zijn unieke kunststijl en zijn inzet om de wijsheid van de tarotkaarten naar de massa te brengen. Het Somnia Tarot-deck is een prachtige set kaarten die je helpt in contact te komen met je onderbewustzijn en je intuïtie.

De auteur

Nicolas Bruno is een bekende naam in de tarotwereld vanwege zijn unieke kunststijl en zijn inzet om de wijsheid van de tarotkaarten naar de massa te brengen. Sinds 2007 maakt hij zijn eigen tarotdecks en staat hij bekend als een van de innovatiefste makers op dit gebied.

Waarom Somnia Tarot?

De inspiratie achter de Somnia Tarot komt voort uit de ervaring van de kunstenaar met lucide dromen. Lucide dromen is wanneer je weet dat je droomt terwijl je nog slaapt; sommige mensen vinden het nuttig om te gebruiken om hun dromen te veranderen of verschillende ideeën creatief te verkennen. De afbeeldingen op elke kaart zijn ontworpen om rechtstreeks tot je onderbewustzijn te spreken, en helpen je om zin te geven aan wat misschien willekeurige gedachten of herinneringen lijken als je wakker bent, maar betekenis hebben als je slaapt.

Het deck

Het Somnia Tarot-deck is een prachtige set kaarten die je helpt in contact te komen met je onderbewustzijn, waar ons beste advies volgens veel tarotexperts vandaan komt. Het deck bevat een prachtig boekje dat in detail ingaat op elke kaart in het deck, en ook hoe je ze kunt gebruiken als onderdeel van je dagelijkse praktijk. Elke kaart heeft zijn eigen unieke verhaal dat een droomachtige verhaallijn volgt die moeiteloos van de ene naar de andere kaart vloeit. Het artwork is werkelijk prachtig, origineel en toch zo tijdloos dat je kunt zien dat er veel tijd, moeite en energie is gestoken in het creëren van deze beelden. De afbeeldingen zijn etherisch en universeel – ze zijn niet gebonden aan een bepaalde cultuur of tijdsperiode. Dit maakt ze zeer uniek in de tarotwereld.


Elke kaart heeft zijn eigen unieke betekenis en kan je helpen om dieper inzicht te krijgen in jezelf en je leven. De kaarten zelf bevatten een reeks surrealistische beelden die op verschillende manieren kunnen worden geïnterpreteerd. Sommige kaarten hebben meer letterlijke interpretaties, terwijl andere meer open zijn en ruimte bieden voor creatieve interpretatie door de gebruiker.

Waar te koop

Als je op zoek bent naar een tarotdeck dat je kan helpen om in contact te komen met je onderbewustzijn en je intuïtie, dan is de Somnia Tarot van Nicolas Bruno zeker een aanrader. Je kunt de Somnia Tarot kopen op de officiële website van Nicolas Bruno of bij www.tarot.nl. Het is een investering in jezelf en kan je helpen om meer inzicht te krijgen in je dromen en je innerlijke zelf.

Conclusie

De Somnia Tarot is een prachtige set kaarten die je kan helpen om in contact te komen met je onderbewustzijn en je intuïtie. De kaarten zijn ontworpen om rechtstreeks tot je onderbewustzijn te spreken en je te helpen zin te geven aan wat misschien willekeurige gedachten of herinneringen lijken als je wakker bent, maar betekenis hebben als je slaapt. Het deck bevat een prachtig boekje dat in detail ingaat op elke kaart in het deck, en ook hoe je ze kunt gebruiken als onderdeel van je dagelijkse praktijk. Het artwork is werkelijk prachtig en uniek in de tarotwereld. Als je op zoek bent naar een tarotdeck dat je kan helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je leven, dan is de Somnia Tarot zeker een aanrader.

Scroll naar boven