WWW.TAROT.NL

Lees je graag over tarot op overtarot.nl? Ontdek dan nu nog meer op tarot.nl en ervaar de kracht van onze tarot- en orakelkaarten zelf! Klik hier om ons assortiment te bekijken en bestel vandaag nog.

Tarotkaart De Wereld Rider Waite Tarot
Betekenis en Symboliek

Tarotkaart De Wereld

Leer de betekenis en symboliek van De Wereld tarotkaart kennen. Ontdek hoe deze kaart je kan helpen bij het vinden van voltooiing, integratie en balans in carrière, liefde, welzijn en financiën.

De Symboliek van Tarotkaart De Wereld

De tarotkaart De Wereld wordt vaak afgebeeld als een vrouw die in een krans danst, omringd door vier wezens die de vier elementen vertegenwoordigen: de leeuw (vuur), de stier (aarde), de adelaar (lucht) en de engel (water). De krans symboliseert voltooiing en de beloning voor hard werk en persoonlijke groei. De Wereld staat voor de integratie van alle aspecten van het leven en de eenheid van het universum.

Trefwoorden van Tarotkaart De Wereld

Voltooiing, integratie, succes, beloning, vereniging, heelheid, volheid, perfectie.

Betekenis van Tarotkaart De Wereld

De Wereld staat voor het bereiken van een belangrijke mijlpaal in je leven. Het kan zijn dat je een lange reis hebt afgelegd, zowel fysiek als spiritueel, en dat je nu de vruchten plukt van je harde werk en toewijding. De Wereld moedigt je aan om te genieten van je succes en om te vieren wat je hebt bereikt. Het staat voor de integratie van alle aspecten van je leven en het vinden van balans en harmonie. De Wereld vraagt je om open te staan voor nieuwe ervaringen en om te blijven groeien en evolueren.

Carrière/ beroep en Tarotkaart De Wereld

De Wereld kan aangeven dat je een belangrijke mijlpaal hebt bereikt in je carrière. Het kan zijn dat je een project hebt afgerond of een belangrijke promotie hebt gekregen. Het kan ook aangeven dat je klaar bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan en dat je de vaardigheden en ervaring hebt om te slagen.

Liefde / vriendschappen en Tarotkaart De Wereld

De Wereld staat voor de eenheid en harmonie in relaties. Het kan aangeven dat je een diepere verbinding hebt gevonden met je partner of dat je nieuwe vriendschappen hebt gesloten die je leven verrijken. Het moedigt aan om open te staan voor nieuwe ervaringen en om te blijven groeien en evolueren in je relaties.

Welzijn en De Wereld

De Wereld staat voor een gevoel van balans en harmonie in je leven. Het kan aangeven dat je op het punt staat om een belangrijke mijlpaal te bereiken op het gebied van gezondheid en welzijn. Het moedigt aan om te blijven werken aan je fysieke, mentale en spirituele gezondheid en om te genieten van het gevoel van heelheid en volheid.

Financiën en Tarotkaart De Wereld

De Wereld staat voor financiële stabiliteit en succes. Het kan aangeven dat je financiële doelen hebt bereikt en dat je nu kunt genieten van financiële vrijheid en onafhankelijkheid. Het moedigt aan om verstandig om te gaan met je geld en om te blijven groeien en evolueren op het gebied van financiën.

Numerologie en Tarotkaart De Wereld

De Wereld correspondeert met het getal 21, wat staat voor voltooiing en beloning voor hard werk en toewijding.

Chakra’s en Tarotkaart De Wereld

De Wereld correspondeert met het kruinchakra, wat staat voor spirituele verbinding en transformatie.

Astrologie en Tarotkaart De Wereld

De Wereld correspondeert met de planeet Saturnus, wat staat voor voltooiing en beloning voor hard werk en toewijding.

Maan en sterren en Tarotkaart De Wereld

De Wereld wordt geassocieerd met de volle maan, wat staat voor voltooiing en verlichting.

Aura’s en Tarotkaart De Wereld

De Wereld wordt geassocieerd met een gouden aura, wat staat voor spirituele verlichting en vereniging.

De Wereld als dagkaart

Wanneer De Wereld getrokken wordt als dagkaart, kan het betekenen dat je vandaag een belangrijke mijlpaal bereikt. Het kan zijn dat je een belangrijk project afrondt of een persoonlijke prestatie behaalt. De Wereld moedigt je aan om te genieten van je succes en om te vieren wat je hebt bereikt. Het staat ook voor de integratie van alle aspecten van je leven en het vinden van balans en harmonie. Het is een goede dag om nieuwe ervaringen op te doen en open te staan voor nieuwe mogelijkheden.

De Wereld als jaarkaart

Wanneer De Wereld getrokken wordt als jaarkaart, kan het betekenen dat je een belangrijk jaar tegemoet gaat waarin je belangrijke mijlpalen zult bereiken. Het jaar staat in het teken van verandering en persoonlijke groei. Je bent klaar om oude patronen en gewoontes los te laten en te werken aan nieuwe doelen en dromen. De Wereld moedigt je aan om te genieten van je successen en om te blijven groeien en evolueren in alle aspecten van je leven. Het is een jaar waarin je open moet staan voor nieuwe ervaringen en nieuwe mogelijkheden.

De Wereld moedigt aan tot

De Wereld moedigt je aan om te genieten van je successen en om te vieren wat je hebt bereikt. Het staat voor de integratie van alle aspecten van je leven en het vinden van balans en harmonie. De Wereld moedigt je aan om open te staan voor nieuwe ervaringen en om te blijven groeien en evolueren in alle aspecten van je leven. Het vraagt je om vertrouwen te hebben in jezelf en in de reis die voor je ligt. Deze kaart nodigt je uit om te omarmen wie je bent en om te blijven streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

De Wereld waarschuwt voor

De Wereld waarschuwt je om niet te blijven hangen in oude patronen en gewoontes die je niet langer dienen. Het kan zijn dat je te kritisch bent over jezelf en anderen, en dat je moeite hebt om mild te zijn. De Wereld waarschuwt je om niet vast te blijven zitten in je comfortzone en om open te staan voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Het is belangrijk om te blijven groeien en evolueren en om niet bang te zijn voor verandering.

Omgekeerde Betekenis van Tarotkaart De Wereld

De Wereld omgekeerd kan aangeven dat je moeite hebt om je doelen te bereiken of om een belangrijk project af te ronden. Het kan zijn dat je vastzit in oude patronen en gewoontes die je niet langer dienen. Het is belangrijk om te erkennen waar je vastloopt en om te werken aan het loslaten van deze belemmeringen. De Wereld omgekeerd kan ook aangeven dat je moeite hebt om balans en harmonie te vinden in je leven. Het is belangrijk om te blijven werken aan het vinden van evenwicht tussen alle aspecten van je leven.

Wees niet te streng voor jezelf als je niet meteen de perfecte balans vindt. Het is belangrijk om mild te zijn en om te blijven groeien en evolueren in je eigen tempo. De Wereld omgekeerd kan ook aangeven dat je moeite hebt om open te staan voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Het is belangrijk om je geest open te houden voor nieuwe kansen en om niet vast te blijven zitten in je comfortzone.

Scroll naar boven