WWW.TAROT.NL

Lees je graag over tarot op overtarot.nl? Ontdek dan nu nog meer op tarot.nl en ervaar de kracht van onze tarot- en orakelkaarten zelf! Klik hier om ons assortiment te bekijken en bestel vandaag nog.

Tarot en Numerologie
Tarot en Numerologie

Ontdek de diepere betekenis in je leven

Ontdek de combinatie van tarot en numerologie voor persoonlijk inzicht in relaties, carrière en financiën. Leer tarotkaarten selecteren en leggen.

Wat is numerologie?

Numerologie is een eeuwenoude methode om de betekenis en invloed van getallen te onderzoeken. Het is gebaseerd op de overtuiging dat elk getal een specifieke energie en betekenis heeft die ons kan helpen inzicht te krijgen in ons leven en onze persoonlijkheid. Numerologie wordt vaak gebruikt in combinatie met andere methoden, zoals tarot, om meer diepgaande inzichten te krijgen.

Wat doet de numerologie precies?

Numerologie is een eeuwenoude methode om de betekenis en invloed van getallen te onderzoeken. Door het berekenen van getallen op basis van onze geboortedatum en naam, krijgen we inzicht in onze persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levenspad.

Tarot en numerologie combineren

Tarot en numerologie zijn beide methoden om meer inzicht te krijgen in onszelf en ons leven. Tarotkaarten zijn symbolen die verschillende aspecten van ons leven vertegenwoordigen en ons kunnen helpen antwoorden te vinden op onze vragen. Numerologie kan worden gebruikt om de betekenis van de getallen op de tarotkaarten te interpreteren en ons te helpen de boodschappen van de kaarten beter te begrijpen.
Numerologie kan ook gebruikt worden om tarotkaarten te interpreteren en te combineren. Gebruik numerologie en tarotkaarten om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van je leven. Het levenspadgetal vertelt je over je levensdoel en pad, het zielsgetal over je innerlijke verlangens en motivaties, en het persoonlijkheidsgetal over hoe je overkomt op anderen. Het persoonlijke jaar geeft inzicht in de thema’s en uitdagingen die je kunt verwachten in het komende jaar. Combineer deze getallen met tarotkaarten die betrekking hebben op deze thema’s.

Bereken en ontdek de betekenis van jouw numerologie getallen

Als je meer wilt weten over numerologie en de betekenis van jouw persoonlijke numerologie getallen, kun je deze stap voor stap berekenen. Door het berekenen van jouw levenspadgetal, zielsgetal, persoonlijkheidsgetal en persoonlijke jaar kun je meer inzicht krijgen in jezelf en je leven. Het levenspadgetal geeft inzicht in je levensdoel en levenspad, het zielsgetal geeft inzicht in je innerlijke verlangens en motivaties en het persoonlijkheidsgetal geeft inzicht in hoe je overkomt op anderen en hoe je jezelf ziet. Het persoonlijke jaar geeft inzicht in de thema’s en uitdagingen die je kunt verwachten in het komende jaar. Wil je weten hoe je deze getallen kunt berekenen? Lees dan verder en ontdek hoe je jouw numerologie kunt berekenen.

Numerologie: Levenspadgetal berekenen

Het levenspadgetal is een belangrijk getal in de numerologie en geeft inzicht in je levensdoel en levenspad. Om je levenspadgetal te berekenen, tel je de cijfers van je geboortedatum bij elkaar op en reduceer je deze tot een enkel cijfer.

Bijvoorbeeld:
Als je bent geboren op 25 januari 1995, tel dan 2 + 5 + 1 + 1 + 9 + 9 + 5 = 32 en 3 + 2 = 5. Het levenspadgetal is 5.

Numerologie: Zielsgetal berekenen

Het zielsgetal geeft inzicht in je innerlijke verlangens en motivaties. Om je zielsgetal te berekenen, tel je de numerieke waarde van de letters in je geboortenaam bij elkaar op en reduceer je deze tot een enkel cijfer.

Bijvoorbeeld:
Als je naam Sharmila Ganpatsing is, tel dan de numerieke waarde van elke letter op (S=1, H=8, A=1, R=9, M=4, I=9, L=3, A=1, G=7, A=1, N=5, P=7, A=1, T=2, S=1, I=9, N=5, G=7) en tel deze op om 81 te krijgen. Vervolgens reduceer je 8 + 1 tot 9. Het zielsgetal is 9.

Numerologie: Persoonlijkheidsgetal berekenen

Het persoonlijkheidsgetal geeft inzicht in hoe je overkomt op anderen en hoe je jezelf ziet. Om je persoonlijkheidsgetal te berekenen, tel je de numerieke waarde van de letters in je geboortenaam bij elkaar op en reduceer je deze tot een enkel cijfer.

Bijvoorbeeld:
Als je naam Sharmila Ganpatsing is, tel dan de numerieke waarde van elke letter op (S=1, H=8, A=1, R=9, M=4, I=9, L=3, A=1, G=7, A=1, N=5, P=7, A=1, T=2, S=1, I=9, N=5, G=7) en tel deze op om 81 te krijgen. Vervolgens reduceer je 8 + 1 tot 9. Het persoonlijkheidsgetal is 9.

Numerologie Persoonlijk jaar berekenen

Het persoonlijk jaar geeft inzicht in de thema’s en uitdagingen die je kunt verwachten in het komende jaar. Om je persoonlijke jaar te berekenen, tel je de cijfers van je geboortedatum en het huidige kalenderjaar bij elkaar op en reduceer je deze tot een enkel cijfer.

Bijvoorbeeld:
Als je in 1995 bent geboren en het is momenteel 2021, tel dan 1 + 9 + 9 + 5 + 2 + 0 + 2 + 1 = 28 en 2 + 8 = 10 en 1 + 0 = 1. Het persoonlijke jaar is 1.

De betekenis van numerologie in Tarot kaarten

Leer de betekenis van de nummers op Tarot kaarten en ontdek hoe ze je inzicht kunnen geven in je leven. Van potentieel en inspiratie tot stabiliteit en voltooiing, elk nummer heeft een unieke betekenis die je kan helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

De betekenis van de nummers op Tarot kaarten

Een (Aas)

Het potentieel van een nieuw begin, klaar om uit te groeien tot iets geweldigs.

Twee

Balans tussen zaken, relaties, partnerschap en dualiteit.

Drie

Creativiteit en groei, het begin van het bereiken van doelen en manifesteren.

Vier

Zekerheid en stabiliteit, geaard zijn, structuur, fundament en groei

Vijf

Spanning en conflicten, verandering, instabiliteit en uitdagingen.

Zes

Aanpassing, harmonie, probleemoplossing, samenwerking en communicatie.

Zeven

Spiritualiteit, reflectie, het inzetten van ervaringen om verder te komen.

Acht

Meesterschap, beweging en actie, bijna bij de fase van voltooiing
Negen
Het proces is bijna voltooid, een overwelmd maar ook positief gevoel

Negen

Het proces is bijna voltooid, een overwelmd maar ook positief gevoel
Tien
Voltooiing, een nieuw begin en de cirkel is compleet.

Tien

Voltooiing, een nieuw begin en de cirkel is compleet.


Ontdek de betekenis van numerologie in Tarot kaarten en gebruik deze kennis om je leven te verrijken. Door deze kennis toe te passen, kun je een dieper begrip krijgen van je eigen situatie en ontdekken hoe je verder kunt gaan op je pad.

bron: https://www.numerology.com/

Scroll naar boven